Magazin
Moderator
Kimi saçını kestirdi kimisi uzattı. Bir kısmı da estetik olunca tanınamaz hale geldi. Şarkılarıyla ve oynadıkları dizilerle milyonlarca hayranı olan ünlü isimlerin yaşamları ve geçmişleri merak konusu oluyor.
Her anını takipçileriyle paylaşmayı seven ünlü oyunculardan Merve Boluğur'un çocukluk halini paylaşması büyük ilgi gördü.
Ünlü oyuncular ve şarkıcılar zaman zaman çocukluk hallerini sevenleriyle paylaşıyor.
Fahriye Evcen oğulları Karan ve Kerem'i paylaştı!Takipçilerinden beğeni yağdı
ÜNLÜLERİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARI
İşte görünce büyük şaşkınlıkyaşayacağınız bazı ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları:
SERENAY SARIKAYA
32 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, takipçilerinden gelen isteklere yanıtsız kalamayarak bu fotoğrafı paylaşmıştı.
MERVE BOLUĞUR
Takipçileri 37 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur'u tanımakta çok zorlandı.
EZGİ MOLA
Çocukluk halini paylaşan başarılı oyuncu Ezgi Mola, '3 aylıkken 1 yaşında görünen bir yağ hücresiymişim' sözleriyle takipçilerini güldürmüştü.
GÖKSEL
Hit şarkılara imza atan şarkıcı Göksel'in çocukluk fotoğrafı büyük ilgi görmüştü.
ESER YENENLER
Eser Yenenler çocukluk fotoğrafını "Bu da benim küçüklük Oğuz'um sen de paylaş aslan parçası!" sözleriyle sevenleriyle paylaşmıştı.
DEMET AKALIN
Ünlü şarkıcı Demet Akalın da çok şaşırtan küçüklük halini "En eski bunu buldum.'' sözleriyle paylaşmıştı.
OĞUZHAN KOÇ
Şarkıcı Oğuzhan Koç, çocukluk fotoğrafını "Nereden, nasıl paylaşıldığı bilmediğim ve sevgili Burak Altındağ tarafından davet edildiğim çocukluk fotoğrafı paylaşımına ben de bu saykodelik fotoğrafımla katılıyorum." söyleriyle sevenlerinin beğenisine sunmuştu.
ESRA BALAMİR
Oyuncu Esra Balamir de Demet Akalın'a bu sözlerle yanıt vermişti: "En eski bunu buldum Demet Akalın, kabul ediyorum ben de meydan okuyorum"
Wanda Nara gözyaşlarına boğuldu! Icardi sorularına cevap vermedi