Dünyadan Haberler
Moderator
ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan çift Kalina Marie ve kocası Shane güzel bir düğün olacağını hayal etmişlerdi ancak hiçbir şey bekledikleri gibi olmadı.
Marie ve kocası 2019 yılının Noel gününde, “her şeyi durduran” Covid salgınından hemen önce nişanlandı. Düğün planlamaları ise bu yıla kadar ertelendi. Dokuz yıldır birlikte olan çift, Ocak ayında düğün tarihlerini açıklamış ve uzun zamandır bekledikleri özel günlerini sabırsızlıkla bekliyorlardı.
DÜĞÜN GÜNÜ KABUSLARI OLDU
Çift düğün salonuna girdiğinde içeride kimse yoktu.Soğukkanlı ifadelerle el ele yürüyen gelin ve damat, oğullarıyla birlikte cömertçe dekore edilmiş salonun içine adım attı, içeride sadece beş kişi vardı, onlar da aile üyeleriydi. Çift durumu kabullenmeye çalıştı.
İlginizi Çekebilir
Kalbi kırık gelin Marie, TikTok'ta kapıların neredeyse boş bir mekâna açılmasının nasıl hissettirdiğini sosyal medyada paylaştı. Oregon'lu Marie, o zamandan beri yedi milyondan fazla izlenen paylaşımının başlığına “Bu bizim Maskeli Balo'ya girişimiz” diye yazdı.
“Son 10 aydır hakkında aşırı derecede konuştuğum Maskeli Balo. Aynı baloya sadece 75'ten fazla kişiyi dijital olarak davet etmekle kalmadım. Ayrıca 25 güzel davetiye göndermek için para harcadım."
"SADECE BEŞ KİŞİ GELDİ"
Marie,"Şaka mı yapıyorsunuz? Videoda gördüğünüz gibi, mekana giriyoruz. Ve içeride kimse yok. Davetiyede saat 1 yazıyordu. Annem 13:15'te kimsenin olmadığını mesaj attı. Kocam ve ben saat 2'de, 100 kişi için planlanmış bir mekanda beş kişi olarak düğün yaptık.” dedi.
Kendileri için “yuhalayan ve bağıran” bir grup insanla karşılaşacağını “hayal ettiğini” söyledi.
Marie bütün yiyecek ve içecekler boşa gitti dedi. Hayal kırıklığı yaratan katılıma rağmen Marie, gelmeyen konuklarının özel gününü mahvetmesine izin vermeyeceğini söyledi. Kocasıyla ilk danslarını yaptıkları anları paylaştı.
“NEDEN İNSANLARIN GELMESİ İÇİN YETERİNCE ÖNEMLİ OLAMADIK?
Hala kendisini tebrik etmek ya da neden gelmediklerini söylemek için mesaj bile atmayan “arkadaşları” olmasının kendisini üzüntüden hasta ettiğini açıkladı.Biz ne yaptık ki? Ben o kadar kötü bir insan mıyım? Kocam bunları hak etmek için ne yaptı?” diye sorguladı.
Yüz binlerce TikToker, böyle bir şeyin nasıl olabileceği konusunda kafası karışmış bir şekilde klibe yorum yaptı.
Binlerce kişi de Marie'nin ne kadar güzel göründüğüne dair övgüler yağdırarak ve yeniden yapılacak bir düğüne katılma sözü vererek ortamı neşelendirmeye çalıştı.
“HAYIR, BUNU YENIDEN YAP. HEPİMİZ GELECEĞİZ
“Hadi yeniden yapalım. Bu kez beni ve geri kalan herkesi davet edin. Geleceğiz. Seni seviyorum güzelim ve tebrikler!!!” yorumları yapanlar da vardı.
ABD'den Brüksel'e acil Ukrayna ziyareti