Son Dakika
Moderator
Tüm Türkiye, Marmaray'da 2 çocuğuyla yolculuk yapan babaya yapılan yumruklu saldırıyı konuşmuştu. Maltepe'de Marmaray'da yer verme tartışması nedeniyle çocuklarının yanında darp edilen Deniz E.'nin burnu kırıldı. Olayın ardından İ.A. (22) ve E.D. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından İ.A., serbest bırakılırken, E.D. 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Burnu kırılan Deniz E. yaşananları anlattı. Deniz E., "Kızın kişiliğine bir şey söylemedim. Sadece toplumsal kurallara uyması gerektiğini söyledim. Konu kapanmak üzerindeydi. Sonrasında arkadaki adam bağırmaya çalışırken çocuklar iyice korktu. Sesi daha yüksek çıkıyordu. Ondan sonra diğer adam ben arkadaki ile konuşurken beni ittirdi, sersemledim. Çocukları tutmaya çalışırken üstüne bir de yumruk yedim. Sonra kapı kapanırken atladı." dedi. Olayı cep telefonuyla kayda alan gazeteci Fuat Kozluklu, görüntülerin öncesinde yaşananları “Vicdani borcum” diyerek “Kapının kenarında duran genç kıza çıkıştı. 5-6 dakika söylendi. Genç kızı ağlattı.” ifadeleriyle anlattı. İşte detaylar...