Güllü olayına sessiz kalamadı! 'İnşallah ona içeride öyle bir eziyet ederler ki'

Magazin

Moderator
693e86d2e1251585a934e348.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı Güllü’nün Yalova’daki evinin 6’ncı katından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan kızı Tuğyan Ülkem Gülter, “tasarlayarak kasten yakınını öldürmek” suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Dosyada, olay gecesi evde bulunan Güllü’nün arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun ifadesinin belirleyici olduğu bildirildi.

milliyet.jpg

"TUĞYAN İTTİ"

Yalova’da 6’ncı kattaki evinin penceresinden düşen Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturmada, Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesinde, “Tuğyan, Gül anneyi itti” diyerek itirafta bulunduğu öğrenildi. ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanan Tuğyan Ülkem Gülter’in ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

milliyet.jpg

Günlerdir süren “intihar mı, cinayet mi?” tartışmalarına ünlüler de tepki gösteriyor. Kamuoyunda büyük tepki çeken olayla ilgili sessizliğini bozan Aylin Coşkun, tutuklanan Tuğyan Ülküm Gülter’e yönelik sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Aylin Coşkun, gündemi sarsan tutuklama kararının ardından yaptığı açıklamada oldukça net ve sert bir dil kullandı. Yaşananların yalnızca bireysel bir olay olarak görülmemesi gerektiğini belirten Coşkun, bu tür vakaların toplumda derin yaralar açtığını ifade etti.

"BAZEN İDAM GELMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Gece Muhabiri mikrofonuna konuşan isim, 'O Tuğyan mıdır nedir. çiyan, yılan çürüsün. İnşallah ona içerde öyle bir eziyet ederler ki, inşallah içerde onu çok güzel ziyaret ederler. Allah'ım böyle evlatlar vereceğine bizim kucağımızı çocuksuz ve bomboş bıraksın. Çok üzgünüm. Sultan'ı lütfen bir an önce tutuklayın. Hayatımda bu kadar psikopat birini tanımadım. Bazen idam gelmeli diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

693e8562e1251585a934e33c.jpg

Murat Dalkılıç'tan romantik sözler! Ünlü şarkıcı sevgilisi Özgü Kaya'ya övgüler yağdırdı

Geri