Güncel Haberler: Gizem Karaca ilk kez anne oldu! İşte bebeğinin adı ve ilk fotoğrafı

Magazin

Moderator
685d9acf551b9ccf702b6678.jpg

HABER MERKEZİ - 'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın mutlu evliliği devam ediyor.

Oyuncu Mehmet Akif Akdeniz trafikteki dehşeti anlattı! 'Her yerim yara içindeydi'

2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlenen ve İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, hamile olduğunu müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı.

685d9b36551b9ccf702b667e.jpg

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Doğumu İzmir'de gerçekleştireceğini söyleyen Karaca, “İsim konusunda kararsızım. Doğum İzmir’de olacak. Suda ya da farklı bir yöntemle doğum yapmayacağım, normal olacak. Her gece dondurma yiyorum. İlk üç ayda biraz hormon dalgalanmalarım oldu. Bir anda ağladım. Başka bir duygu geçişi yaşadım. Hepsi geçti, şimdi sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum” demişti.

685d9ba8551b9ccf702b6683.jpg

ANNE OLDU

32 yaşındaki oyuncu, hasretle beklediği bebeğine kavuştu. Doğum yapan Karaca'nın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Didem Uzel'in gözyaşları! Neden hüngür hüngür ağladığı merak konusu oldu

İŞTE 'LEYLA YAZ' İLE İLK FOTOĞRAF

Gizem Karaca, sosyal medyada ilk paylaşımını yaparak kız bebeklerine 'Leyla Yaz' ismini verdiklerini paylaştı.

685d9b4a551b9ccf702b6680.jpg

Bebeğiyle ilk karesini de yayımlayan oyuncunun, duygusal hali dikkatlerden kaçmadı.

Survivor 2025 şampiyonu Adem Kılıççı kupasıyla poz verdi! Şarkı seçimi dikkat çekti

Geri