INSTAGRAM HABERİ: Ünlü oyuncu son halini paylaştı! Annelik için gün sayıyor

Magazin

Moderator
6759fc164870ab9862fc45ed.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekoları kıran 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Pınar Deniz, Kaan Yıldırım ile Roma'da dünyaevine girmişti.

'Menajerimi Ara', 'Kırmızı Oda' ve 'Yargı' gibi başarılı yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran 31 yaşındaki güzel oyuncu Pınar Deniz, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu Kaan Yıldırım ile Roma'da evlenmişti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Vize sorunu nedeniyle Roma'daki nikaha Deniz'in anne ve babası katılamamıştı. Ünlü çift, aile arasında yemek düzenlemişti.

6759f7da4870ab9862fc45b8.jpg

Kaan Yıldırım, kayınpederi ile tezgah başına geçtiği anları paylaşmayı ihmal etmemişti.

6759f7e74870ab9862fc45ba.jpg

Pınar Deniz, 'Nereden nereye' yazdığı paylaşımıyla hamile olduğunu ilk kez sosyal medyadan paylaşmıştı.

Sarp Kaan Altınçapa kimdir, hangi dizilerde oynadı? Sarp Kaan Altınçapa'nın 'Altın Kelebek' mutluluğu

ERKEK BEBEK BEKLİYORLAR

Pınar Deniz - Kaan Yıldırım çiftinin erkek bebek bekledikleri öğrenilmişti.Erkek çocuk bekleyen oyuncunun sosyal medya fenomeni yakın arkadaşı Rachel Araz ile birlikte ayna karşısında verdiği hamilelik pozu kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

Evlilikteki kriz çözüldü mü? Melek Mosso ayrılık haberleriyle ilgili ilk kez konuştu

İSMİ BELLİ OLDU MU?

Geçtiğimiz günlerde hamileliğiyle ilgili konuşan oyuncu, "Süreç güzel geçiyor. Acı kısmı bırakıp, tatlı kısma geçtim. Çocuğumu daha çok hissettiğim bir yerdeyim. Mutluyum. Kaan ve biz mutluyuz. Kaan her konuda yardımcı oluyor. Aşermiyorum. Aşermeyle ilgili Kaan'ı zorlamadım. Çok yemeye başladım ama aşermiyorum" demişti.

Genç sevgili aileye girdi! Wanda Nara'nın yüzünde mutluluktan gülücükler saçıyor

Gardırobunun değiştiğini belirten oyuncu, "Hayatımın bu evresinde bunu tattığım için kendimi iyi hissediyorum" dedi. Bebeğin ismiyle ilgili, "Kararsızım" açıklamasını yapmıştı.

6759f8a04870ab9862fc45c1.jpg

YENİ HAMİLELİK POZU

Güzel oyuncu Pınar Deniz, Instagram'ın hikaye bölümünden yeni hamilelik pozunu paylaştı. Annelik için gün sayan oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Mahsun Kırmızıgül'den duygulandıran mesaj! Annesiyle birlikte olduğu kareyi paylaştı

Geri