Magazin
Moderator
MESUT YILMAZ - Üçüncü çocuğuna altı aylık hamile olan Zeynep Sever Demirel, katıldığı davette bebeklerinin kız olacağını söyledi. Yade ve Yeda adında iki kızı bulunan oyuncu, eşi Volkan Demirel’in çocuğun cinsiyetini açıklarken yüz ifadesinin gündem olmasına, “İki kızdan sonra erkek istemişti. Hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün içinde babası vefat edince herkeste öyle beklenti oldu. Cinsiyeti ne olsa seveceğiz. Biz üç kız kardeşiz. En küçüğü ben olduğum için küçük Zeynep geliyor gibi hissediyorum” açıklamasını yaptı. Sever, şu ana kadar 12 kilo aldığını belirtti.
Her katıldığı organizasyonda tarzıyla dikkat çeken Tülin Şahin, yine adından söz ettirdi. Model, “Rahatlık mı şıklık mı?” sorusuna, “İkisi bir arada... Rahat edebileceğim bir şıklık” yanıtını verdi. LC Waikiki’nin Swissôtel The Bosphorus-İstanbul’daki Chalet’de gerçekleşen ‘Kürk ve Aviator’ koleksiyonları davetine katılan Şahin, “Annemin diyaliz süreci devam ediyor. Hem anneme hem çocuğa bakıyorum. Annem de bize bakıyor. Bakıcı tercih etmiyorum. Kimse ütü yaptığıma inanmıyorama yapıyorum. Bu durumu ekstra bir hamaratlık olarak görmüyorum” açıklamasını yaptı.
Müge Boz, “Sosyal medyada linç kültürü arttı. Paylaşımlara dikkat ediyor musunuz?” sorusuna, “Ülkemiz hassas durumdan geçiyor. Kırıcı olmamaya çalışıyorum. Destek ve motive olan tarafta olmaya çalışıyorum” yanıtını verdi.