Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ-Türk Sanat Müziği'nin başarılı isimlerinden Sevcan Orhan, Kıbrıs'ta sahne alırken bir anda fenalaşmıştı. Ünlü şarkıcı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

HAYRANLARINA BİLGİ VERDİ
Hastaneden taburcu olan ünlü şarkıcı, bugün kendi hesabından bir paylaşım yaparak sağlık durumuyla ilgili bilgi vermişti.
Orhan, "Selamlar, iyiyim. Arayan, soran herkese teşekkür ederim. Cumartesi akşamı Kıbrıs'tabir tansiyon düşüklüğü sebebiyle bir kalp ritim bozukluğu yaşadım" Sadece iyi olduğumu bilmeniz için bu videoyu çektim” demişti.
Eski eş krizi bu kez China Suarez'e sıçradı! Icardi'den destek geldi, bikinili fotoğrafa yorum yağdı

İLK KEZ SAHNEYE ÇIKTI
Orhan sağlık durumu yaptığı açıklamadan iki hafta sonra sahnelere geri döndü.
İlk kez sahneye çıkan ünlü sanatçı, "Ölmedim, ölmeyeceğim kazık çaktım bu dünyaya. Şaka bir yana o geçtiğimiz günlerde yaşadığım talihsizlikten sonra sahnede Heyecanlandım, azıcık alkışlayın. Süslendim püslendim geldim. dedi.

"ÖLMEMİ BEKLEYENLER VARMIŞ"
Orhan konuşmasının devamında,"Çok teşekkür ederim, ölmemi bekleyenler varmış yani gerçekten ölüm saatimi yazsan mı dersin gömüldüğüm mezarı söyleyen mi dersin ikindi de gömdüler beni. Bu kadar mı meraklısınız öldürmeye kardeşim valla şaka bir yana tansiyonum düştü biraz, biraz da kalp ritim bozukluğu falan derken Allah ben bütün tuşlara basmışım zaten öncesinde. Ama gördüğünüz gibi dipçik gibiyim küllerimden doğdum geldim." ifadelerini kullandı.

Harbiye’de Hadise yarattı! Kuliste sürpriz buluşma