Magazin
Moderator

Survivor'da finale günler kala heyecan daha da doruklara çıkıyor. Nefes kesen düello öncesinde Murat Ceylan, eleme adayları olan Aycan, Sevgi, Volkan ve Ayşe'ye duygu ve düşüncelerini sordu.

Aycan, 'Nedense kendimi böyle bir yumuşak, bir rahat hissediyorum. İçimde garip bir mutluluk var. Sonumuz hayır olsun, herkese başarılar' dedi.
Survivor'dan elenen Sema Aydemir'den çarpıcı açıklamalar: Meryem gitmek istedi

Volkan, "Hazırım. Ufak tefek sakatlıklarım var. Elimden geleni yapacağım. Aycan iyi bir rakip. 3 çiçek bir böcek şeklinde düelloya çıktık. Bu bana mutluluk veriyor. Güzellikler içinde yarışacağım. Sonu hayır olsun" ifadelerini kullandı.

Ayşe, "Sevgi'yi seviyorum. Onunla çok vakit geçirdik. Ona karşı sevgim ve saygım sonsuz. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hak eden kazanır." dedi.
Survivor Efecan ve eşi Duygu Dianzenza boşandı! Ayrılık sonrası paylaşımında tarih verdi

Sevgi, "Şöyle bir bakıyorum gerçekten artık çok az kişi kaldık ve herkes çok güçlü. Ayşe çok sevdiğim ve burada çok değer verdiğim birisi. Burada çok farklı bir bağ kurduk. Ayşe'nin de ifade ettiği gibi bugün duygusallığı bir kenara bırakıp her ikimizde bir mücadele vereceğiz. Hak eden kazansın" şeklinde konuştu.

DÜELLONUN İLK TURU
Ayşe Yüksel ile Sevgi İvme düellosunda kazanan Ayşe oldu. Ayşe Survivor hayatına devam ediyor.
Aycan Yanaç ile Volkan Çetinkaya düellosunda kazanan Volkan oldu. Volkan Survivor hayatına devam ediyor.
Poyraz - Volkan düellosunda neler yaşandı? Elendikten sonra 'Pişmanım' diyerek ilk kez itiraf etti

VEDA EDEN İSİM
Survivor'da düello finalinde Sevgi İvme'ye kaybeden Aycan Yanaç adaya veda etti.
Aycan yarışmadan ayrılırken şu sözleri kullandı:O kadar uzun süredir buradayım ki. Çok yoruldum. Tükendim. Bugün Sevgi’ye karşı kazanıp yarın bençte mutsuz oturmak istemedim. Bazı insanların yüzünü de gördüm. Hepinize hakkım helal olsun. Benden bu kadar.
Antalya tatili ikizlere yaramadı! Ayel ve Emir hasta oldu