Yıllar sonra hastalığıyla ilgili gerçeği açıkladı! Burçin Orhan'a yanlış teşhis konulmuş...

Magazin

Moderator
68738d56407805e46c03a57e.jpg

HABER MERKEZİ - 90’lı yılların unutulmaz dansçılarından ve “Bambi” lakabıyla hafızalara kazınan Burçin Orhon, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamayla, alzheimer teşhisiyle ilgili konuştu. Tam 11 yıl önce alzheimer teşhisi konulan Burçin Orhon konuyla ilgili açıklık getirdi.

Bahar Candan, Mersin'e gitti! Nihal Candan'ın annesinden sert tepki: Mesajı ifşaladı

1995 yılında Süheyl Uygur ile dünyaevine giren Orhon, doktorların yanlış teşhis koyduğunu belirtti. Orhon, "Büyük bir yanlıştı, yanlış teşhisti. Benzer bir hastalığım vardı. Bir sene boyunca kendimi Alzheimer hastası zannettim. Birtakım hazırlıklar yaptım. Sonradan gerçek ortaya çıktı. Alzheimer değilim, bu çok sevindirici ama üzerimde ciddi etkiler bıraktı." ifadelerini kullandı.

68738ce1407805e46c03a572.jpg

Burçin Orhon şimdi 63 yaşında...

Şimdilerde Kuşadası'nda yaşamına devam eden ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten usta sanatçı, "Alzheimer reklam yapılacak bir şey değil. Hiç kimse, hele de benim gibi bir insan, bundan bir şey kazanamaz. Anca kötü bir şekilde gündeme gelinir. İnsanlar çocuklarını bana güvenip bale dersine yollamaz, Alzheimer olan birine dizi ya da reklam teklifi gelmez. Bu yorumlara, teşhisten daha çok üzüldüm. Bir insan Alzheimer’la reklam yapacak kadar alçalamaz." dedi.

68738d21407805e46c03a577.jpg

Geri