Aksaraylı Mad Max: Modifiyesini altı ayda tamamladı

Haberler

New member
Aksaraylı Mad Max

Aksaray'da Fatih Mutlu, otomobilini modifiye ederek bilim kurgu filmlerindeki araçları andıran bir görünüme kavuşturdu.

vvQSwL4K5kS5JHqco7a-iw.jpg

Aksaray'da Otomobil tutkunu Fatih Mutlu, 10 yıldır kullandığı 1991 model aracını, motor ve şasi bölümünü genişleterek, son 6 ay yaptığı modifiyeyle, bilim kurgu filmlerindeki araçlara benzetti.
eGl8_FRK706G1TQqOM8kHA.jpg

Belirlediği güzergahta test amaçlı aracını kullanan Mutlu, daha önce trafik ekipleri tarafından kendisine idari para cezası uygulandığını söyledi.
hnx71g9qkE-3w9FUXt20aA.jpg

Herhangi bir işte çalışmayan Fatih Mutlu, zamanının büyük bir bölümünü otomobiliyle uğraşarak geçirdiğini ifade etti.
PYDOsBtQCk-ruFdOJZ1KLA.jpg

Aracını tamamladıktan sonra emniyet veya Türk Silahlı Kuvvetlerine hediye edeceğini belirten Mutlu, şöyle konuştu: ''Kendi geliştirdiğim bir araçtır. 500 litre yakıt deposuna sahip olduğu için 3 bin kilometre kadar yakıt ikmali olmadan gidebilen bir araçtır. 4 bin motor gücüne ve saatte 350-400 kilometre hıza sahiptir. Osman Gazi Köprüsü'nde 400 kilometre hızı denemeyi istiyorum. 6 ay gece gündüz çalışarak, kendim tasarlayıp bu hale getirdim. Trafiğe çıkıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. Test amaçlı belirlediğim güzergahlarda kullanıyorum. Aracı görenler çok şaşırıyor. Şasisi ise güçlendirilmiş şasidir.''

Geri