HABERLER: Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın hikayesini anlattı

Magazin

Moderator
68007c80e7534096f2e94a0b.jpg

HABER MERKEZİ - 'Medcezir', 'Güneşin Kızları', 'Bodrum Masalı', 'Çukur', 'Yarına Tek Bilet' gibi çok sayıda yapımda rol alan 30 yaşındaki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kariyeri ve dikkat çeken paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Sibel Taşçıoğlu takipten çıktı, dizinin senaristinden açıklama geldi! 'Çocukça buluyorum'

PAYLAŞIMLARI İLGİ GÖRÜYOR

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile bir süredir aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde 30. yaş gününü kutlamıştı.

68007d59e7534096f2e94a11.jpg

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, 5,1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Survivor'da bir isim daha Türkiye yolcusu! İşte 3. bileti kazanan yarışmacı

''ANNEANNE EVİ''

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde anneannesinin evinde çektirdiği bir kareyi sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Anneannesi ve onun arkadaşlarıyla fotoğraf çeken Deniz, paylaşımına "Anneanne evi" notunu düşmüştü.

68007c07e7534096f2e94a06.jpg

Çiçek, önceki gün basın mensuplarınca görüntülendi. Ayaküstü samimi açıklamalarda bulunan Deniz, büyük paylaşım gören karenin hikayesini anlattı.

Usta oyuncu Şevket Altuğ uzun süre sonra görüntülendi! İşte son hali

''ÇAY SERVİSİ YAPTIM''

Kısa sürede beğeni yağmuru tutulan fotoğraf için, ''Çok güzeldi. Anneannemin arkadaşlarına çay servisi yaptım. Altın günüydü bir de cumartesi asıl altın günü vardı anneannemin 30 yıllık. Arkadaşları aramış anneannemi, Dilan gelmiyorsa bizde gelmiyoruz demişler.'' dedi.

Ünlü ismin dişinde dikkat çeken taş sorulunca ise gülerek ''Dün bakıma gittim orada doktorum yaptı. Diş taşı, güzel olanından'' diye konuştu.

68007d68e7534096f2e94a13.jpg

KAHVEHANE POZU

Hafta sonu tatili için Mardin'e giden Deniz, Mardin sokaklarını gezerken gördüğü kahvehaneye girip çay molası verdiği anları Instagram'dan paylaşmıştı.

Son dakika: Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu hayatını kaybetti

Geri