Haberler
New member

İzmir Buca'daki Atatürk Spor Lisesi'nde bir öğrenci, iddiaya göre arkadaşı tarafından pencereden sarkıtıldıktan sonra sekiz metre yüksekten düştü. Ölümden dönen öğrencinin kolu kırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü. Olay, 11 Eylül Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Buca Atatürk Spor Lisesi'nde meydana geldi.

Dokuzuncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki S.K., sınıf arkadaşı S.E.S. ile şakalaşırken iddiaya göre ayaklarından itilerek pencere önündeki beton üzerine düştü. Burada mahsur kalan S.K., içeriye girmeye çalışırken bastığı gaz betonun çökmesi sonucu yaklaşık sekiz metre yükseklikten bahçedeki masanın üzerine düşerek yere savruldu.

Olayı gören öğrenciler büyük panik yaşadı. Ambulansla hastaneye kaldırılan S.K.'nin yapılan kontrollerinde kolunda parçalı kırık olduğu belirlendi. Ameliyat edilen S.K., taburcu edildi.

Yaşadıklarını anlatan 15 yaşındaki S.K., arkadaşı S.E.S.'nin kendisinden özür dilemediğini söyledi. "Kız arkadaşımın yanına gitmiştim, pencerenin kenarında oturuyordum. Arkadaşım şaka olsun diye beni ayaklarımdan itti, çatı gibi bir yere düştüm." diyen çocuk, "Pencereyi kapattı, aç deyince açmadı. Diğer camdan içeri girmeye çalışırken bastığım gaz beton kırıldı ve aşağı düştüm." ifadelerini kullandı. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, S.K.'yi ittiği öne sürülen sınıf arkadaşı S.E.S.'nin ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.