Başı lavabo deliğine sıkışan kediyi itfaiye kurtardı, annesi başından bir saniye ayrılmadı

Haberler

New member
Başı lavabo deliğine sıkışan kediyi itfaiye kurtardı, annesi başından bir saniye ayrılmadı

Avcılar'da yavru bir kedinin başı, lavabo deliğine sıkıştı. Kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

8vjI4D9eZkO3PVHzK7cyPg.jpg

Avcılar'da başı lavabonun deliğine sıkışan kediyi itfaiye kurtardı.
1mIdbX5DVEKfTQ61BsSuug.jpg

Ambarlı Mahallesi'ndeki Faik Bey Sokak'ta bir aile tarafından sahiplenilerek bahçede bakılan bir kedi beş yavru dünyaya getirdi. Yavrulardan birinin kafası, bahçe duvarına dik halde bırakılan mermer lavabonun deliğine sıkıştı.
gB3VSAyRWECet3PH2KDoYQ.jpg

Çocuklar tarafından çırpınırken bulunan ancak kurtarılamayan yavru kedi için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi müdahaleye rağmen yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkaramadı. Çekiçle kedinin sıkıştığı yerdeki bölümün kırılmasına karar verildi.
YfvYZVYvrky7--JweFzfCQ.jpg

Çalışmalar sırasında anne kedi bahçede yavrusunun kurtarılmasını bekledi. İtfaiye eri küçük darbelerle lavabo ağzını kırarak genişletmeye çalıştı. Minik yavruya mermer parçası isabet etmemesi için ise başı bezle kapatıldı. Bu sırada bir görevli de yavru kediyi tuttu.
BeqYtHnbtUe11MOqt7_8gA.jpg

Kısa süre sonra lavabonun çevresi genişletilerek yavru kedi bulunduğu yerden kurtarıldı. Kurtarılan yavru kedi bir süre itfaiye ekipleri tarafından sakinleştirildi.
9Xikx6vupkGHuVTONM2GMQ.jpg

Kedinin sahibi Bora Ayan, "Kedimizin kafasının sıkıştığını gördüm. İtfiayeye haber verdim kurtardılar." dedi. İtfaiye ekipleri ihbarı yapan Bora Ayan ve ailesinin iletişim numarasını alarak daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Geri